من الأفضل أن نجعل الاتصال بهذه الطريقة؟أشرت سابقا إلى أن أحد الذين صنعوا الجهاز وهو شخص تشيكي نبهني إلى خطأ في البوردة
الخطأ هو عدم امداد هذا المفتاح 4066 بالتغذية الموجبة على الرجل 14 التي يجب أن تأتيه من المكثف
الذي تحته مباشره ( 7.5v)
مشاهدة المرفق 1008
مرحله اول: منبع تغذیه
در این لینک که در زیر لیست قطعات، فایل Gerber برای سفارش پنل و دو تصویر با وضوح بالا از پنل از بالا و پایین مشاهده می کنید تا بتوانید در طول مدت مونتاژ آن را در مقابل خود قرار دهید. قطعات
***متن پنهان: قابل نقل نیست. ***
نکته 1: نقاشی دارای 4 لایه می باشد و شما نمی توانید آن را به صورت دستی بسازید.
نکته 2: فایل Gerber حاوی SILKSCREEN ON TOP نخواهد بود زیرا این امکان وجود ندارد زیرا نوشته روی پدهای لحیم کاری را می پوشاند.
در این مرحله شما بین دو مورد انتخاب دارید: یا مانند تصویر 1_A قطعات را مرحله به مرحله نصب کنید یا مانند تصویر 1_B تمام قطعات را در نمای پایین نصب کنید که بی تاثیر است و شما حق انتخاب دارید در که
من چیزی زیر خط نشان داده شده توسط خط قرمز نصب نمی کنم.
نکته 3: شماره 4 اشاره شده همانطور که مشاهده می کنید یک مقاومت متغیر است
WH148 10k با سوئیچ/VOLUME
با کلید روشن و خاموش کردن دستگاه (تصویر را ضمیمه می کنم)
مشاهدة المرفق 842
مشاهدة المرفق 844
مشاهدة المرفق 840
نمودار مدار را ارسال کنیدخوش آمدید
برای حقوق قانونی نام دستگاه را کمی تغییر دادم
من گربر را اضافه کردم
این دستگاه به درک خوبی از الکترونیک نیاز دارد زیرا مبتدی یا علاقه مند در ساخت آن با مشکل مواجه می شود، بنابراین باید احتیاط کرد.
هر چیزی که نیاز دارید به فایل ها پیوست شده است.
من دستگاه را 4 بار ساختم - اولین تلاش ناموفق بود - و سه بار دیگر دستگاه طوری کار کرد که انگار از کارخانه خریداری شده بود.
فایل فریم 125 سانتی متر باقی مانده است: صادقانه بگویم، به یک موضوع جداگانه نیاز دارد
هزینه ساخت کل دستگاه - به طور کامل - مثل اینکه من آن را خریدم (با قاب یا فایل 125 سانتی متر) برای من 180-200 دلار تمام شد.
این دستگاه در نسخه اولیه پایه در برخی از کشورهای عربی با قیمت 2400 دلار به دلیل هزینه مضاعف توسط واسطه به فروش می رسد.
فایل ها بر روی سرورهای مختلف قرار داده شدند تا تا زمانی که ممکن است باقی بمانند
***متن پنهان: قابل نقل نیست. ***
السلام عليكم الرجاء ارسال مخطط الدائرةهل يمكن أن اعرف ما هي ( ملفات رسم ثنائي الفينيل ) التي تريد مني إرسالها
ثم إلى اين ارسلها ؟